Τρίτη 30 Αυγούστου 2011

Τέσσερα τμήματα σχολών και μια υπηρεσία του ΑΠΘ υπό κατάληψη…

apth_seismologiko_asteroskopeio_01Τέσσερα τμήματα σχολών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και το κτίριο του Κέντρου Ερευνών, τελούν, πλέον, υπό κατάληψη. Στο ένα μετά το άλλο, οι φοιτητές στα τμήματα των Σχολών του ΑΠΘ αποφασίζουν καταλήψεις, ως αντίδραση στο νόμο για την Παιδεία.

 

Τελευταία απόψε αποφασίστηκε κατάληψη στο Τμήμα Φυσικής του ΑΠΘ. Μάλιστα, οι φοιτητές του τμήματος καλούν τους συμφοιτητές τους σε συλλαλητήριο, την Παρασκευή το μεσημέρι. Η συγκέντρωση θα γίνει στον αύλειο χώρο, μπροστά από την Πολυτεχνική Σχολή.

Πρώτοι αποφάσισαν κατάληψη οι φοιτητές και οι φοιτήτριες του τμήματος Αρχιτεκτόνων. Ακολούθησαν, σήμερα νωρίς το απόγευμα, οι φοιτητές του Τμήματος Ηλεκτρολόγων- Μηχανολόγων και αυτοί του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών. Νέες συνελεύσεις θα γίνουν την ερχόμενη Δευτέρα.

Η Γενική Συνέλευση των Φοιτητών Γεωπονίας αποφάσισε να προτείνει να αναβληθεί η εξεταστική έως την Τέταρτη 7 Σεπτεμβρίου. Προτείνουν νέα συνέλευση για την Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου.

Οι φοιτητές στο ΠΑΜΑΚ ζήτησαν αναβολή της εξεταστικής ως την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου. Η συνέλευσή τους θα γίνει το μεσημέρι της Τρίτης 6 Σεπτεμβρίου, στο αμφιθέατρο της αίθουσας τελετών του ιδρύματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: