Κυριακή 1 Μαΐου 2011

Διάλεξη πορνοστάρ στο ΠΑΜΑΚ!

ilektragalanou2

Αναζητούν… αντίδραση στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, μετά τη δημοσιοποίηση της είδησης ότι γνωστή πορνοστάρ, η Ηλέκτρα Γαλανού, συμπρωταγωνίστρια της Τζούλιας Αλεξανδράτου, ήταν καλεσμένη σε εκδήλωση φοιτητών και μίλησε για τις… >>>

εμπειρίες της (από το “κλασικό” σεξ ως την ποδολαγνεία)!

Ο πρύτανης του ΠΑ.ΜΑΚ., Ιωάννης Χατζηδημητρίου, δήλωσε στην εφημερίδα “Πρώτο Θέμα”, που έφερε την ιστορία στο φως της δημοσιότητας, ότι “αν ήταν στο χέρι του, θα είχε απαγορέψει την ομιλία της”! Πάντα σύμφωνα με τον πρύτανη, οι φοιτητές απάντησαν πως “δεν είναι δυνατό να λογοκριθούν οι… ομιλητές” κι έτσι η εκδήλωση έγινε κανονικά.

love this fuckin fest - finaleoneΌσο για το γενικό τίτλο των εκδηλώσεων; “LOVE THIS F****G FEST”! Τη διοργάνωση είχε η κινηματογραφική ομάδα Ν.Υ.Χ.Τ.Α.. Οι αφίσες που τυπώθηκαν για το προμόσιον της εκδήλωσης δεν άφηναν καμία αμφιβολία καθώς ανέφεραν ως θέμα της ομιλίας τη… διερεύνηση των ορίων του σεξ. Όσο για το τι σημαίνει Ν.Υ.Χ.Τ.Α., θα… μείνουμε με την απορία, αφού, στο blog της, η ομάδα, αυτοσυστήνεται ως εξής:

“Δεν νομιζω οτι έχει σημασία να πουμε τι σημαίνουν αυτα τα αρχικα.Έχει όμως σημασια να πουμε τι ειμαστε. Η Ν.Υ.Χ.Τ.Α. ειναι μια κινηματογραφικη ομαδα του Πανεπιστημιου Μακεδονιας στην Θεσσαλονικη. Δημιουργηθηκε εδω και 6 χρονια. Συνεχιζει να δημιουργειται. Μπορει και να πεθανει. Μας αρεσει η ροη. Ο κινηματογραφος ειναι το μεσο, μονο για να πουμε τι ειμαστε ,τι βλεπουμε, τι συμβαινει,τι αγαπαμε,τι κρινουμε,πως αντιδραμε και τι δεν απο ολα τα παραπανω”. (σ.σ. διατηρείται η ορθογραφία της ανάρτησης).

Το “fest” οργανώθηκε το τριήμερο 13-15 Απριλίου κι αμέσως μετά, η Ηλέκτρα Γαλανού έγραψε στο Facebook:  "Καλησπέρα Αγόρια και Κορίτσια :))) Σας ευχαριστώ πολύ για την άψογη φιλοξενία σας. Η εμπειρία που έζησα μαζί σας θα μου μείνει αξέχαστη".

Η εμφάνισή της στη… διάλεξη ήταν ανάλογη του επαγγέλματος. Κόκκινο φόρεμα με αβυσαλαίο ντεκολτέ, δωδεκάποντες γόβες, σχετικό μακιγιάζ… Μίλησε για όλα τα φετίχ της: ποδολαγνεία κι ερωτική συνεύρεση σε δημόσιους χώρους... Η ομιλία της… συνάρπασε τα πλήθη, αλλά προκάλεσε και αντιδράσεις. Κάποιοι, αιώνιοι φοιτητές, επέμεναν την επόμενη φορά να προσκληθεί για ομιλητής ο… θρύλος Κώστας Γκουσγκούνης.

Είναι η δεύτερη φορά, σε σύντομο χρονικό διάστημα, που το ΠΑ.ΜΑΚ. “στριμώχνεται στα σχοινιά”. Την πρώτη, πριν περίπου 15 ημέρες, ήταν για την περίπτωση νεαρού που, κατά τη διάρκεια πάρτι, έπεσε από στέγαστρο κατασκευασμένο από πλεξιγκλάς, στο κενό, από ύψος τεσσάρων μέτρων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: