Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010

Στη νομαρχία μαθητές και γονείς των αθλητικών σχολείων

Μέλη του Σωματείου Ελαστικά Απασχολούμενων Εκπαιδευτικών (Ωρομισθίων –Αναπληρωτών) μαζί με μαθητές Αθλητικών Σχολείων από όλη τη Θεσσαλονίκη θα συγκεντρωθούν, σε λίγο, έξω από τη νομαρχία Θεσσαλονίκης, για να διαμαρτυρηθούν για τις συνθήκες που επικρατούν στα Αθλητικά Σχολεία της Θεσσαλονίκης. Πριν δυο μέρες συναντήθηκαν στο πρώην Υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης με το Γενικό Γραμματέα Μακεδονίας-Θράκης, Σ. Ξυνίδη. Ζήτησαν
επιτακτικά άμεση λύση στο πρόβλημα των αθλητικών σχολείων, δηλαδή την πρόσληψη γυμναστών καθώς και τη μεταφορά των μαθητών.
Μάλιστα τα μέλη του Σωματείου απαίτησαν από τον ΓΓ να τηλεφωνήσει ενώπιον τους στο Υπ. Παιδείας -κάτι που τελικά έγινε- αλλά η ηγεσία του Υπ. Παιδείας ήταν απούσα. Ο ΓΓ δεσμεύτηκε να προωθήσει άμεσα το θέμα στο Υπ. Παιδείας και επρόκειτο να απαντήσει χθες.
Μαθητές, γονείς και καθηγητές, όμως, δε σταμάτησαν τις κινητοποιήσεις κι είναι αποφασισμένοι να μη σταματήσουν έως ότου δουν οριστική λύση στο πρόβλημα. Γι αυτό το Σωματείο Ελαστικά Απασχολούμενων Εκπαιδευτικών (Ωρομισθίων –Αναπληρωτών) μαζί με τους μαθητές αποφάσισαν νέα δυναμική κινητοποίηση, για σήμερα, στις 10.30 το πρωί, στη νομαρχία Θεσσαλονίκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: