Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

Διαγωνισμός ορθογραφίας για μαθητές της Γ Γυμνασίου

Διαγωνισμό ορθογραφίας, που απευθύνεται σε μαθητές και μαθήτριες της Γ΄ Γυμνασίου, προκηρύσσει ο δήμος Θεσσαλονίκης. Την οργάνωση αναλαμβάνει η Κεντρική Δημοτική Βιβλιοθήκη και οι Φίλοι του Διεθνούς Ιδρύματος Μεγάλου Αλεξάνδρου για δέκατη φορά(10ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Ελληνικής Γλώσσας και Ορθογραφίας}. Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 27 Νοεμβρίου, στις 10:30, στην Κεντρική Δημοτική Βιβλιοθήκη Θεσσαλονίκης (Εθνικής Αμύνης 27 και Αλεξάνδρου Σβώλου).

Συμμετέχουν αποκλειστικά μαθητές και μαθήτριες της Γ΄ τάξης Γυμνασίου δημόσιων και ιδιωτικών σχολείων όλης της χώρας. Απαιτείται βεβαίωση από το γυμνασιάρχη ταχυδρομικώς, με fax ή με email στις διευθύνσεις που αναγράφονται παρακάτω. Κάθε γυμνάσιο μπορεί να αντιπροσωπευθεί από ένα μαθητή ή μαθήτρια από κάθε τμήμα της Γ΄ τάξης.
Η ανακοίνωση του ονόματος του μαθητού πρέπει να κοινοποιηθεί από τη Διεύθυνση του σχολείου ταχυδρομικώς μέχρι 23 Νοεμβρίου 2010, στην Κεντρική Δημοτική Βιβλιοθήκη, (για το διαγωνισμό Ορθογραφίας), Εθνικής Αμύνης 27 – 546 21, Θεσσαλονίκη. Επίσης μπορείτε να αποσταλεί fax στο: 2310 221066 με την ένδειξη (για το Διαγωνισμό Ορθογραφίας) μέχρι 23Νοεμβρίου 2010. Επίσης με email στο k.vogdanos@thessaloniki.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια: