Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2010

Ο Πιπερόπουλος στη nea-TV Χανίων

Προσκεκλημένος της δημοσιογράφου κ Μαρίας Βούλγαρη στην εκπομπή της με τίτλο Υπάρχει... λόγος" σήμερα Σάββατο στις 3:30 μμ στη nea-TV Χανίων θα είναι ο καθηγητής Γιώργος Πιπερόπουλος με θέμα "Νευρώσεις-οι Ψυχοσωματικές διαταραχές" (η εκπομπή θα επαναληφθεί την ερχόμενη Τρίτη 2 Νοεμβρίου στις 12:15 το μεσημέρι.

Εντυπωσιακή υπήρξε η προσέλευση των Χανιωτών στην χθεσινοβραδυνή διάλεξη του Καθηγητή Πιπερόπουλου με τον ίδιο τίτλο στα πλαίσια του Ανοιχτού Λαϊκού Πανεπιστημίου του Δήμου Χανιωτών. Περισσότερα από 350 άτομα άκουσαν τη δίωρη διάλεξη του κ Πιπερόπουλου.
Καλωσωρίζοντας τον ομιλητή ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής κ Ευάγγελος Σαματάς τον απεκάλεσε "φίλο της πόλη των Χανίων και των Χανιωτών" οι οποίοι τον τίμησαν με την αθρόα προσέλευσή τους.
Ο κ Πιπερόπουλος αφού ευχαρίστησε τον Αντιδήμαρχο Σαματά και τους παρευρισομένους ανέπτυξε με γλαφυρότητα το θέμα του κάνοντας και χρήση έγχρωμν διαφανειών.
Ο θεσμός του Ανοιχτού Λαίκού Πανεπιστημίου Χανίων ξεκίνησε από τον δήμαρχο κ Κυριάκο Βιρβιδάκη και με τη ν φροντίδα του ΟΔΗΚΟΙΠ του οποίου προϊσταται η κ Κατερίνα Κουναλάκη ήδη βρίσκεται στον 6ο χρόνο λειτουργίας του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: